Hajduk HNS-u poslao prozirne medalje, članovima Izvršnog odbora zabranio dolazak u poljudsku ložu

Hajduk HNS-u poslao prozirne medalje, članovima Izvršnog odbora zabranio dolazak u poljudsku ložu
Prozirne medalje Hajduk.hr

ČELNICI Hajduka danas su poslali Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza prozirne medalje, to su replike medalja koje su dodijeljene u srijedu u Vinkovcima osvajačima i finalistima Kupa. Prozirnih medalja je točno 17, namijenjenih za 17 članova.

Hajduk je u finalu izgubio od Dinama s 1:0, a strijelac jedinog pogotka za Modre bio je Marijo Gavranović. Derbi u Slavoniji bio je popraćen velikim pogreškama sudaca na štetu Hajduka.

Hajduk je odlučio zabraniti ulazak u svečanu ložu Poljuda članovima IO HNS-a.

"HNK Hajduk, do raspisivanja i provedbe demokratskih izbora unutar Hrvatskog nogometnog saveza te rješavanja aktualne situacije unutar sudačke organizacije zabranjuje ulazak u svečanu ložu članovima Izvršnog odbora HNS-a. Iznimke mogu biti tek slučajevi kada neki od članova IO HNS-a budu u nužnim ulogama predviđenim propozicijama, kao službeni predstavnici gostujućeg kluba. Naravno, svi članovi IO slobodni su, kao i ostali gledatelji, kupiti ulaznice za sve ostale sektore, odnosno tribine poljudskog stadiona i uživo gledati najgledaniji hrvatski klub (u upravo završenoj sezoni možemo se pohvaliti da na naše utakmice otpada čak 55 % ukupne gledanosti lige uživo na svim stadionima)", stoji u službenom priopćenju kluba s Poljuda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara