Hajduk i "pojačanje" Slavkovski: Nema osnove za tužbu niti se bojimo izbacivanja iz Europe

Hajduk i "pojačanje" Slavkovski: Nema osnove za tužbu niti se bojimo izbacivanja iz Europe

SLUČAJU Slavkovski ne nazire se kraj. Menadžerska agencija koja zastupa Makedonca podigla je tužbu protiv Hajduka, Splićani tvrde da nema osnove za to.

Preko odvjetnika Krešimira Krsnika u Hrvatskoj, menadžerska agencija International Sport Agency podigla je tužbu te traži naknadu štete zbog toga što je Hajduk odstupio od ugovorenog i potpisanog ugovora s nesuđenim "pojačanjem" Goranom Slavkovskim.

Podsjetimo, navodno planira milanski Inter krenuti u proces protiv Hajduka preko Uefe tražeći da se splitski klub novčano kazni i izbaci iz Kupa Uefa. Razlog za to je, prema tvrdnjama iz Intera taj, što je Hajduk koristio igrača na dvije prijateljske utakmice te ga je i službeno predstavio, a onda na kraju nije s njim potpisao ugovor.

"Mi smo prevareni i izigrani. Tražimo obeštećenje za petogodišnji ugovor, a to je negdje oko dva i pol milijuna eura", rekao je zastupnik Slavkovskog Jozo Palac za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hajduku smatraju da nikakve osnove za tužbu nema. Oni imaju drugačije viđenje stvari od Joze Palca te milanskog Intera.

"Nema nikakve osnove za tužbu ni Intera ni Slavkovskog. Ne bojimo se da bi mogli biti izbačeni iz Europe", rekao je glasnogovornik Hajduka Davor Pavić.

Glas Dalmacije pak piše kako od svega toga neće biti ništa te da Inter ne namjerava podići tužbu protiv Splićana kao i da Jozo Palac neće tražiti odštetu jer nikakav ugovor sa Slavkovskim nije potpisan.  

M.Š.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara