NAVIJAČI

"Hajduk ne smije biti taoc jednog dijela navijača"

"Hajduk ne smije biti taoc jednog dijela navijača"
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

NAVIJAČI Hajduka koji podupiru Građansku inicijativu "Bit će bili što su bili" protive se odluci HNK H​ajduk o ne​sudjelovanju u organizaciji utakmice ​hrvatske reprezentacije, priopćili su u subotu iz te inicijative.

​​U svom su se priopćenju kratko obratili hrvatskoj javnosti i navijačima Hajduka povodom odluke kluba kako ne želi sudjelovati u organizaciji utakmice hrvatske reprezentacije ​koja će se protiv Mađarske u Splitu održati 10. listopada.

​"Želimo iskazati i stav kako klub ne može i ne smije biti taoc jednog dijela navijača Hajduka okupljenih oko jedne udruge koji ovakav stav nameću klubu agresivno i bez zadrške a nismo sigurni da cjelokupno članstvo te i takve udruge to većinom podržava.​ Još manje smatramo kako H​ajduk ima ​oko 30 ​tisuća navijača​,​ a očito je kako se vodstvo kluba upravo povodi navodnoj volji tog dijela navijača koja se preze​n​tira kro​z​ vodstvo jedne udruge jer smo vidjeli i javna je spoznaja kako oni reagiraju i na same razgovore kluba s vodstvom HNS​", navodi se u priopćenju​.

​Iz te građanske inicijative naglašavaju i poručuju predsjedniku H​ajduka Marinu Brbiću da H​ajduk ima zasigurno više od 30 ​tisuća navijača ​i da kao navijači Hajduka žele ​hrvatsku reprezentaciju i sudjelovanje H​ajduka u punom angažmanu u organizaciji iste​, stoji na kraju priopćenja​.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara