HNL

Hajduk zna samo za jedan Varteks, potpisali novi ugovor

Hajduk zna samo za jedan Varteks, potpisali novi ugovor
Foto: hajduk.hr

NA POLJUDU je danas održan prijateljski sastanak vodstva HNK Hajduk i njihovih partnera NK Varteks iz Varaždina na kojem je dogovoreno produženje poslovno-sportske suradnje dvaju klubova. 

Ugovor o poslovno-sportskoj suradnji Hajduk je s Varteksom potpisao u lipnju 2017. godine, a isti je istekao danas, zbog čega je novoizabrano vodstvo varaždinskog kluba pozvano na Poljud kako bi se dogovorio nastavak suradnje. Osim skorog potpisivanja ugovora dogovoren je i niz zajedničkih aktivnosti u narednom periodu, od posjeta mlađih generacija NK Varteks Hajduku i Splitu, do aktivne pomoći Bijelih u promociji Varteksa, pa sve do nove prijateljske utakmice između dvaju prijateljskih klubova. Posljednja prijateljska utakmica odigrala se na Poljudu u siječnju 2018. godine, a do novog susreta bi trebalo doći u bliskoj budućnosti. 

U ime Hajduka na sastanku su bili predsjednik Uprave Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Saša Bjelanović te voditelj Akademije 'Luka Kaliterna' Krešimir Gojun, a u ime Varteksa predsjednik Uprave Siniša Fučkar, dopredsjednik Nikolaj Popović, član Izvršnog odbora Aleksandar Marić i tajnik Mladen Vukadin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odazvali smo se na poziv HNK Hajduk nakon što je prošlog mjeseca izabrana nova Uprava NK Varteks kako bismo dogovorili nastavak suradnje između dva kluba. Jako smo zadovoljni sastankom i dosadašnjom suradnjom te se posebno radujemo novom prijateljskom susretu Hajduka i Varteksa", kazao je ovom prigodom predsjednik Uprave NK Varteks Siniša Fučkar. 

Podsjetimo, suvlasnici kluba iz Udruge Naš Hajduk burno su reagirali nakon što je novi dopredsjednik Hajduka Lukša Jakobušić gledao play-off za prvu ligu, utakmicu Varaždina i Šibenika, u društvu izbornika Zlatka Dalića. Između ostalog, zasmetalo im je to upravo zbog suradnje s "navijačkim" Varteksom koji ne priznaje prvoligaša nastalog na ruševini starog Varteksa. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara