HAJDUK

Hajdukov dopredsjednik: Ako navijači zatraže u nedjelju naš odlazak, svi idemo

Hajdukov dopredsjednik: Ako navijači zatraže u nedjelju naš odlazak, svi idemo
Foto: HNK Hajduk

NA POLJUDU je dan nakon povijesnog debakla i ispadanja iz Europa lige od malteške Gzire United održana dramatična press konferencija.

Pred novinare su došli predsjednik Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Saša Bjelanović i predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović. Hajdukov predsjednik rekao je da je dao svoj mandat na raspolaganje, ali i da mu je NO dao punu podršku pa je ipak odlučio nastaviti s radom.

No bez ikakvih kočnica govorio je Lukša Jakobušić koji je poslao otvorenu poruku navijačima čija reakcija sigurno neće izostati u nedjelju na utakmici protiv Istre u 21 sat na Poljudu.

"Ne želimo opet krpe. Čim se krpa na tribini pojavi, mi idemo. Ja prvi, odmah u ponedjeljak. Nama su svake nedjelje izbori. Možete li si zamisliti da vaš posao netko evaluira svakog vikenda?" rekao je Jakobušić.

"Ja prvi nisam bio svoj u zadnje vrijeme, a predsjednik me doveo da budem svoj. Svi mi u klubu previše smo se bavili svime osim s Hajdukom. S Varteksom, sa Šibenikom, s HNS-om. Sa svime osim s Hajdukom u koji se svi kunemo. Procesi su vam jasni. Torcida, Naš Hajduk, sve vam je jasno... Ja kao dopredsjednik Hajduka neću njih komentirati kao ni njihov Nadzorni odbor", dodao je Hajdukov dopredsjednik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara