Hajduk nastavio s akcijom zahvale navijačima

Hajduk nastavio s akcijom zahvale navijačima
Foto: Screenshot (YouTube)

HAJDUK je nastavio s akcijom "Uvik u srcu" kojom se zahvaljuje svim sezonskim pretplatnicima, a sada želi privući i sve navijače kluba koji još nisu postali sezonski pretplatnici.

Naime, po cijeni od 100 kuna za pet sezonskih utakmica ime pretplatnika će krasiti stolice istočne tribine poljudskog stadiona. Postojeći pretplatnici će također imati svoje ime u crveno-plavom srcu na stolicama Poljuda.

"Svatko tko želi imati svoje ime u crveno-plavom srcu će prilikom kupnje u Fan shopu Poljud dobiti zamjenske ulaznice za sve Hajdukove domaće utakmice do završetka sezone 2019/2020. Svi oni koji online kupnjom žele da njihovo ime bude upisano među tisućama srca će ulaznice će dobiti poštom na adresu koju će ostaviti prilikom web shop kupovine", stoji u objavi kluba.

Kako svi navijači zbog koronavirusa već dva i pol mjeseca ne mogu na Poljudu gledati svoj klub (neće moći još neko vrijeme, s obzirom na odluku Stožera civilne zaštite koji je dao suglasnost za nastavak natjecanja, ali bez publike), Hajduk im se odužio ovim zanimljivim projektom.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara