Halilhodžić: Bilić je pozvao Vrsaljka u reprezentaciju, a mene nije ništa pitao

Foto: Vedran Đurić/Cropix

VAHID HALILHODŽIĆ uoči gostovanja Dinama u Vinkovcima nezadovoljan je medijskim natpisima. Vahi nije po volji što novinari pišu da Vrsaljko odlazi iz kluba i da je Dinamo povlašten kod sudaca. Osim toga, treneru Dinama nije jasno zašto nema pojma da je Slaven Bilić pozvao Šimu Vrsaljka u reprezentaciju.

"Ne znam otkud vam informacije o prodaji Vrsaljka. Pa valjda se i mene nešto pita o tome. Odigrao je tri utakmice, a već ga prodajete", rekao je Halilhodžić pa prokomentirao Bilićev poziv Vrsaljku:

"Čudi me HNS, šalju poziv igraču koji je ozlijeđen, a meni nitko nije ništa javio. Valjda se i mene mora obavijestiti... Hoću li ga pustiti? Reći ću to onima koji su ga pozvali. Nevjerojatno je što se sve piše o njemu, do jučer nije bio standardan, a sad se piše da ga traže najveći klubovi."

"Sammir nije spreman"

I Sammir je počeo trenirati, putuje u Vinkovce, no može li igrati?

"Kako može biti spreman kad tri mjeseca nije odigrao utakmicu? Igrač koji prođe pripreme i odigra šest-sedam utakmica je spreman."

"Kolege neću komentirati"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trener Cibalije Stanko Mršić nedavno je "oprao" Halilhodžića izjavom da nije bolji trener od njega.

"Neću komentirati svoje kolege, a dotičnoga niti ne poznajem. Neka su svi bolji od mene."

"Cibalia sprema vatreni doček"

Zatim je najavio utakmicu s Cibalijom.

"Čujem da nam spremaju vaterni doček. Ali, na prijetnje se ne obazirem. Pod tim mislim da su jako motivirani i željni pobjede nad nama kao i svaki protivnik."

"Protiv Slavena nam nije priznat pogodak"

Halilhodžić je sa sobom donio popis spornih situacija sa utakmice protiv Slaven Belupa.

"To nikoga ne zanima, a Kramarićev pogodak je bio regularan, igrač Slavena je dva puta igrao rukom, no jedanaesterac nije suđen. Nismo privilegirani kod sudaca", rekao je Halilhodžić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara