ALEN HALILOVIĆ

Halilović: Boban nije zadovoljan. Možda sam prije griješio, ali sad nisam kriv

Halilović: Boban nije zadovoljan. Možda sam prije griješio, ali sad nisam kriv
Foto: EPA

ALEN HALILOVIĆ trenutačno je na posudbi u nizozemskom Heerenveenu gdje je stigao kako bi konačno redovitije igrao, budući da u Milanu nije imao prostora.

No u posljednje četiri utakmice odigrao je samo 22 minute, a dosad je ove sezone jednom odigrao svih 90 minuta pa situacija nije dobra.

"Ostanak u Heerenveenu ipak je opcija, inače se sada ne bih nalazio u Španjolskoj na pripremama" rekao je Nizozemcima nekadašnji hrvatski reprezentativac koji je već promijenio osam klubova.

U Milanu nisu zadovoljni njegovom situacijom, posebno se to odnosi na Zvonimira Bobana koji smatra da 23-godišnjak mora više igrati.

"Milan je na sebe uzeo velik dio mojih primanja i zasigurno nešto želi dobiti zauzvrat. Zvonimir Boban nije zadovoljan mojim sadašnjim statusom ovdje, poslao me u Heerenveen da bih više igrao. Navijači još nisu vidjeli pravog Halilovića na djelu, nadam se da ću konačno dobiti priliku. Možda sam u prošlosti znao griješiti, ali sad stvarno ne mogu kriviti sebe. Učinio sam sve što su od mene tražili, znam za što sam sposoban, kao što sam rekao, treba mi prilika da bih to i dokazao", zaključio je bivši Dinamov talent.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara