"Hamšik ne ide nikamo iz Napolija"

Foto: AFP

JURI VENGLOS, agent slovačkog 23-godišnjeg nogometaša i reprezentativca Mareka Hamšika, tvrdi da njegov pulen na ljeto neće napustiti svoj aktualni klub Napoli.

Barcelona, Chelsea i Manchester United klubovi su koji su se spominjali kao zainteresirane strane za talentiranog slovačkog ofenzivnog veznjaka, igrača Napolija od 2007. godine. Skauti španjolske Barcelone nedavno su boravili na stadionu San Siru gdje su pratili derbi utakmicu 27. kola talijanske nogometne Serije A, u kojoj je Milan 3:0 pobijedio Napoli. Na toj utakmici je Hamšik malo toga pokazao, ali ga Barcelona, svejedno, želi angažirati na ljeto.

No, agent kaže da od toga neće biti ništa.

"Sve su to samo špekulacije. Marek ne osluškuje glasine koje se stalno ponavljaju po pitanju transfera, već je potpuno usredotočen na završetak sezone. On želi svoju budućnost izgraditi u Napoliju i vezan je za taj klub. Želi ostati bez obzira hoće li Napoli na kraju ove sezone izboriti Ligu prvaka ili Europa ligu. Hoće li zauvijek ostati u Napoliju? E, to ne znam. Sve je moguće", rekao je agent.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara