HNS NA SVOJOJ TELEVIZIJI TVRDI "Trebao je biti i drugi penal za Dinamo"

HNS NA SVOJOJ TELEVIZIJI TVRDI "Trebao je biti i drugi penal za Dinamo"

Foto: Screenshot

SUDAČKIM previdima u nedjeljnom derbiju 22. kola HNL-a u kojem je Hajduk na Maksimiru pobijedio Dinamo 1:0 bavili su se i u novoj emisiji "Treće poluvrijeme" na HNTV-u, televiziji koju je pokrenuo HNS.

Član HNS-ove sudačke komisije Ante Vučemilović-Šimunović rekao je da je Karlo Letica morao biti isključen zbog igranja rukom izvan šesnaesterca.

"Glavni sudac to možda nije mogao vidjeti, ali je pomoćni morao jer je ta linija njegova obveza. Saidov gol je opravdano poništen zbog zaleđa, a Doumbia nije trebao dobiti crveni karton zbog prekršaja nad Ohandzom, jer su još dva Dinamova igrača bila u poziciji da ga zaustave. Žuti karton je bio dovoljna kazna", rekao je Vučemilović-Šimunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samoj završnici utakmice jedna duga lopta u šesnaestercu Hajduka pala je ravno na ruke Formitschowu i odbila se u korner. Mateo Beusan je na HTV-u rekao da to nije bilo penal, no HNS-ov čovjek se ne slaže.

"Možda se nekome to neće svidjeti, ali to je trebao biti penal. Lopta je jako dugo putovala i igrač Hajduka je imao dovoljno vremena maknuti ruke da je htio. One jesu uz tijelo, ali za mene je to čisti penal", rekao je Vučemilović-Šimunović i slikovito opisao suđenje suca Pejina u derbiju:

"Nisu svi dani lijepi. Nekad bude lijepo sunčano, a nekad tmurno i olujno. Suci su imali težak posao, ali možemo reći da su imali jako loš dan", zaključio je član HNS-ove sudačke komisije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara