Hoffenheim demoliranjem HSV-a dokazao da nije slučajno došao na vrh Bundeslige

Hoffenheim demoliranjem HSV-a dokazao da nije slučajno došao na vrh Bundeslige

HSV je doživio težak poraz u Mannheimu protiv momčadi za koju nitko nije očekivao da će biti u vrhu Bundeslige.

Čini se kako je momčad Martina Jola u utakmicu protiv izravnog konkurenta na vrhu prvenstvene ljestvice, ušla s razmišljanjem "lako ćemo". Jer, kako drukčije objasniti činjenicu da su Petrić, Olić i ekipa već na 35. minuta položili oružje i izgubili svaku mogućnost za pozitivnim rezultatom.

Dok je HSV tek počinjao igrati, Hoffenheim je vodio 3:0 i sve je bilo gotovo. Ako se do sada i mislilo da su rezultati Hoffenheima slučajnost, nakon što su pomeli jednog od glavnih pretendenata na naslov, sada s pravom opravdavaju poziciju na kojoj se nalaze. A trenutno su, ni manje ni više, prva momčad Bundeslige.

Momčad Martina Jola je očito očekivala lagan posao u ovom susretu, međutim to im se očito "odbilo o glavu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo kao da spavamo na otvaranju utakmice. Ostavili smo Hoffenheimu puno mjesta. Dopustili smo im da razviju svoju igru kako su htjeli i to je za nas bila prava katastrofa" , rekao je Jol.

Petrić i Olić se nisu previše naigrali u Mannheimu, mreža domaćina je mirovala svih 90 minuta, a priliku za popravak će imati već u srijedu kada se sastaju sa Stuttgartom.

"Moramo što prije zaboraviti na ovaj poraz kako bi se u potpunosti mogli koncentrirati na sljedećeg protivnika. Dolazi nam težak protivnik kojega jednostavno moramo pobijediti", rekao je Martin Jol.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara