koronavirus i sport

Hrvatska se neće okupiti u ožujku zbog koronavirusa

Hrvatska se neće okupiti u ožujku zbog koronavirusa
Foto: EPA

ODLUKOM rukovodstva Hrvatskog nogometnog saveza i izbornika Zlatka Dalića hrvatska reprezentacija ovog ožujka neće imati predviđeno okupljanje, objavio je HNS na svojim službenim kanalima.

>> Pratite sve najnovije vijesti i informacije te upute za sportaše i navijače o koronavirusu i sportu na linku OVDJE.

Nakon što je zbog globalne pandemije koronavirusa otkazan predviđeni prijateljski turnir u Dohi, gdje je Hrvatska trebala odmjeriti snage sa Švicarskom i Portugalom, rukovodstvo Saveza i izbornik Dalić složili su se da ovog mjeseca neće biti okupljanja reprezentacije u predviđenom reprezentativnom terminu.

Svi klubovi reprezentativaca obaviješteni su o ovome

HNS je o ovoj odluci obavijestio klubove svih pozvanih reprezentativaca.

Odluka je donesena imajući u vidu aktualnu situaciju u Hrvatskoj i Europi, odnosno globalnu pandemiju novog koronavirusa, a s ciljem zaštite zdravlja reprezentativaca. Stav je Saveza i stručnog stožera na čelu s izbornikom Dalićem kako je za reprezentativce ovoga trenutka najsigurnije boraviti u gradovima gdje borave, u karantenama ili pod drugim mjerama koje vrijede u pojedinim zemljama.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus u sportu

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara