Hrvatski Kolos sinonim za golove: Bild Vorija preimenovao u Igor Tori

Hrvatski Kolos sinonim za golove: Bild Vorija preimenovao u Igor Tori

Tekst: Totalsport
Screenshot: bild.de

NJEMAČKI Bild donosi u četvrtak priču o hrvatskom rukometašu Igoru Voriju koji je oduševio svojom igrom u dresu HSV-a, posebno protiv Lemga kojem je utrpao deset golova.

Bild je našeg reprezentativca prigodno preimenovao u Igor Tori. Radi se, naime, o igri riječima, budući da Tor na njemačkom znači gol, a Vori je očito postao sinonim za pogotke.

"Igor Vori nas je ostavio bez riječi. On je ekstra klasa. Hrvatski Kolos pokazao je zašto je zlata vrijedan", piše Bild.

"Osjećam se vrlo dobro nakon svake pobjede. Sretan sam što sam u Hamburgu. HSV je sjajan. Klub, momčad, okolina, sve je sjajno" prenosi Bild Vorijeve riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Voriju je biranim riječima govorio i kapetan Guillaume Gille s čijim će se bratom Bertrandom naš rukometaš mijenjati na crti kada se Francuz oporavi od ozljede.

"Igor je sjajan čovjek, vrlo zabavan. A što može napraviti na terenu, to svi znaju. On je postojana mašina, svjetska klasa" divi se kapetan Hamburžana.

Bild piše da je pored Vorija čak i Lemgov Rambo Daniel Kubes izgledao kao školarac, a u zaključku podsjeća da hrvatskog pivota sada čeka okršaj protiv bivšeg kluba CO Zagreba u Ligi prvaka.

"Ta će utakmica zbog emocija biti posebna. U Zagrebu imam puno prijatelja, ali ja sam profesionalac. Moj je klub HSV i za njega ću dati sve" kazao je Vori.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara