RUKOMETNI EURO

Hrvatski navijači: Ovo je kriminal. Kupuju ulaznice za 30 eura pa prodaju za 140

Hrvatski navijači: Ovo je kriminal. Kupuju ulaznice za 30 eura pa prodaju za 140
Foto: PIXSELL

HRVATSKA rukometna reprezentacija večeras igra u Beču protiv jake Njemačke prvi veliki ispit na Europskom prvenstvu. Rukometaši bi se pobjedom približili na korak do polufinala.

Izabranici Line Červara ponovno će imati ogromnu podršku navijača. Dvorana u Beču može primiti oko deset tisuća navijača, a Hrvati su skoro sve ulaznice kupili. Bit će ih oko 7-8 tisuća što je najveći broj na ovogodišnjem Euru. U Grazu je zbog kapaciteta stalo samo pet tisuća Hrvata.

Ulaznice za sudar s Njemačkom odavno su rasprodane, a moguće ih je kupiti samo na crnom tržištu. Jedan navijač pobunio se u jednoj Facebook grupi Hrvata u Austriji kako se ulaznice koje vrijede 30 eura prodaju za 140 eura.

"Ovo je kriminal. Kupujete karte za 30, a prodajete našim ljudima za 100, 120 ili 140 eura. Bravo 'Rvati", napisao je navijač, a ostali su ga podržali.

Prema informacijama koje imamo, veliki broj Hrvata stiže iz Njemačke, ali i drugih austrijskih gradova poput Graza i Salzburga. Većina ih dolazi iz Zagreba, Ogulina, Rijeke, Splita, Mostara, Ljubuškog, Viteza, Travnika...
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara