Htio opljačkati UFC-ovu borkinju pa dobio batine i završio u bolnici

Htio opljačkati UFC-ovu borkinju pa dobio batine i završio u bolnici
Foto: Instagram

JEDAN pljačkaš pokušao je ukrasti mobitel UFC-ovoj borkinji Polyani Viani. Ne samo da je ostao praznih ruku, već je dobio batine i završio u bolnici, a zatim i u pritvoru.

Viana je čekala Uber u Rio de Janeira kada joj je prišao jedan muškarac. Pokazao joj je pištolj i zatražio da mu preda mobitel ili će pucati.

"Rekao mi je da se ni ne pomišljam opirati jer je naoružan. Kada je položio ruku na pištolj, primijetila sam da je premekan. Bio mi je jako blizu i pomislila sam da ga neće imati vremena izvući sve i da je pištolj pravi", prepričala je Brazilka za MMAJunkie.

"Udarila sam ga dva puta, a onda sam ga oborila nogom. Kada je pao, krenula sam ga gušiti. Potom sam ga posjela na isto mjesto na kojem smo sjedili nekoliko trenutaka ranije i rekla mu: "Sad ćemo pričekati policiju.""

Viana je zatražila od prolaznika da pozovu policiju.

"Dobro sam. Mislim da je bio preplašen jer je pao jako brzo. Nakon toga više uopće nije reagirao… Pitao me da ga pustim, pravdao se da je samo želio znati koliko je sati. Vidio je da sam strašno ljuta pa je na kraju, vjerojatno preplašen da ne dobije još batina, samo rekao: "U redu, zovi policiju...""

Viana u UFC-u ima omjer 1-1, a ukupno u MMA karijeri ima 10 pobjeda i dva poraza. Njenim potezom pohvalio se na Instagramu i Dana White, prvi čovjek UFC-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara