Esport

Iako je besplatan, Fortnite ćete moći kupiti u trgovinama

Iako je besplatan, Fortnite ćete moći kupiti u trgovinama
Screenshot: Epic Games/Fortnite

DOSAD smo navikli da videoigrama kroz neko vrijeme cijena pada ili postanu poputno besplatne. Fortnite Battle Royale je pak krenuo u drugom smjeru. Tako će se najpopularnija igra na svijetu, koja je inače potpuno besplatna, uskoro naći u trgovinama u obliku posebnog izdanja Fortnite: Deep Freeze Bundle. Razloga za  brigu nema, Fortnite Battle Royale i dalje ćete moći besplatno preuzimati i igrati. 

>Tvornica novca zvana Fortnite, gdje god se pojavi bilježi odlične rezultate

>Microsoft, kao i Google, razvija uslugu koja će zamijeniti konzole i računala

Epic Games će u suradnji s Warner Bros. Interactive Entertainmentom na tržište plasirati poseban bundle za Fortnite Battle Royale i to u fizičkom obliku. Fortnite: Deep Freeze Bundle sadržava različite kozmetičke među kojima su Cold Front Glidera i Frostbite Outfita te tisuću V-Bucksa, valute koja se koristi u igri. Prema dostupnim informacijama Fortnite Save the World, koji bi do kraja 2018. trebao postati besplatan, nije dio bundlea. Fortnite: Deep Freeze Bundle u europske trgovine stiže 16. studenog s cijenom od 30 eura. 

Fortnite: Deep Freeze Bundle neće biti ograničen na fizičko izdanje. Moći ćete ga nabaviti i u digitalnom nakon datuma izlaska fizičkog izdanja. Možda se nekima čini da je fizička kopija nepotrebna jer ne sadrži ekskluzivni sadržaj koji nećete moći nabaviti u digitalnom izdanju. Međutim, treba uzeti u obzir da je Fortnite najpopularnija igra na svijetu, a u određenim regijama ljudi i dalje preferiraju fizičke kopije te nisu navikli na kupovinu preko interneta. U slučaju da tek počinjete igrati Fortnite, ovaj bundle se i ne čini kao toliko loša ideja i sigurno će privući određeni broj igrača. Bez obzira na sve, kako se radi o Fortniteu, i ovaj će potez vjerojatno biti veliki uspjeh. 

Foto: Epic Games

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara