Ibra dogovorio jednogodišnji ugovor s Unitedom: Zarađivat će 220 tisuća funti tjedno

Ibra dogovorio jednogodišnji ugovor s Unitedom: Zarađivat će 220 tisuća funti tjedno

Foto: Hina

AGENT Zlatana Ibrahimovića, Mino Raiola, dogovorio se s Manchester Unitedom oko njegove plaće i sve što je preostalo jest potvrditi ugovor stiskom ruke Josea Mourinha.

Švedski reprezentativac napustio je PSG po isteku ugovora na koncu sezone i nije želio potpisati dok ga portugalski menadžer ne uvjeri kako mu je namijenio naslovnu ulogu jer samo takve zanimaju Zlatana.

Želio ga je dovesti i Tottenham Hotspur, ali njima je odmah rekao kako ga zanima jedino selidba na Old Trafford. Raiola je ovaj tjedan proveo u Francuskoj dogovarajući Ibrinu plaću, a završetak posla službeno će objaviti kroz idući tjedan.

"Čujem se s Mourinhom svaki dan otkad sam otišao iz Intera"


Proteklih nekoliko tjedana Zlatan se zabavljao skrivajući detalje svoje budućnosti od medija, ali usporedno je slao Mourinhu signale da dođe po njega.

"Jeste li se čuli s Mourinhom prošli tjedan," upitali su ga nedavno novinari. "Čujem se s njim svaki dan otkad sam napustio Inter. Često razgovaramo. Odlično smo surađivali u Interu i obećao sam mu kako ćemo opet surađivati," rekao je Ibrahimović.

Zarađivat će gotovo milijun funti mjesečno


Prema prvim informacijama Ibrahimović će zarađivati gotovo milijun funti mjesečno, navodno će njegova plaća iznositi 220.000 funti na tjedan. No novac mu nije bio važan u ovom poslu, jedino što je tražio jest Mourinhovo uvjerenje kako će mu biti glavni igrač.

Dok se sprema staviti potpis na jednogodišnji ugovor s Unitedom Ibrahimović se priprema sa švedskom reprezentacijom za Europsko prvenstvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara