Ima li ulaznica za finale? Evo što kaže HNS

Ima li ulaznica za finale? Evo što kaže HNS
Foto: Getty Images / Guliver Image

VIŠE od deset tisuća navijača bodrilo je Hrvatsku u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Engleske (2:1). Međutim, za finale 15. srpnja protiv Francuske vlada nezapamćen interes. Svi žele biti dio povijesti i s lica mjesta svjedočiti prilici da Hrvatska prvi put postane svjetski prvak. Međutim, ulaznica, barem za sada, nema. 

Jednostavno, sve je rasprodano već ranije, a tim povodom se navijačima obratio priopćenjem i HNS.

"Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima na fenomenalnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, kao i na svim čestitkama pristiglima u Savez.

Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske.

Hrvatski nogometni savez je, kao što je radio i do sada tijekom Prvenstva, tražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za naredni susret. Ako, i kada, Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a.

Istovremeno, zahvaljujemo svima na upitima poslanima na e-mail. Zbog iznimno velikog broja upita, Savez neće pojedinačno odgovarati na upite već će sa svim navijačima komunicirati ovim putem, zajedničkom objavom za sve zainteresirane.

Također, naglašavamo kako ulaznica nema niti će ih biti u prodaji u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu", zaključili su.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara