Index saznaje: Cro Cop ovih dana pregovara o novom ugovoru, nastavak karijere gotovo siguran!

Foto: MMA_id.com

PRIJE nekoliko mjeseci smo s pravom strepili za budućnost hrvatskog MMA-ja, barem kada je u pitanju naša elita u UFC-u. Danas možemo biti zadovoljni i mirni. Sva tri hrvatska majstora ostaju ili će gotovo sigurno ostati u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji.

Mini-ciklus Vancouver (Cro Cop - Barry), Las Vegas (Reljić - Grove) zaključio je Igor Pokrajac impresivnom pobjedom protiv Jamesa Irvina ovog vikenda u San Diegu. Ispred Pokrajca je bila borba na život i li smrt i on je preživio. Odradio je najbolji meč karijere i gotovo sigurno kupio Danu Whitea i čelnike UFC-a.

Jedini od hrvatske trojke koji nažalost nije ubilježio pobjedu je Goran Reljić. No unatoč nes(p)retnom porazu, zadarski majstor je ipak dobio posljednju priliku. Nedavno je otkrio kako će mu UFC dati šansu u studenom, a ako i tada posrne, čeka ga otkaz.

Couture odgovorio: Mirko? Može!

A što je s Mirkom? Nakon pobjede protiv Barryja, Cro Cop je najavio kraj karijere. Ipak, oni koji ga poznaju imali su osjećaj da će zov kaveza biti jači od zasićenja, kako on to često zna reći, spartanskim načinom života. Filipović je prije nekoliko dana izjavio kako bi mu jedini motiv za nastavak karijere bile borbe protiv legendi poput Randyja Couturea, Minotaura ili recimo osveta Gabrijelu Gonzagi. Vijest je došla i do Couturea, a UFC-ov član kuće slavnih odgovovara - nemam ništa protiv!

Index saznaje kako je telefonska linija na relaciji Mirko Filipović - Dana White (UFC) opet aktivna i da hrvatski gladijator upravo ovih dana ozbiljno pregovara o novom ugovoru. Naravno, Cro Cop ne želi nastupati za "čvarke" i inzistira na velikim imenima o kojima je govorio i sada je "povuci-potegni" što će se dvije strane dogovoriti. Iako je Filipović naglasio da ga mečevi do kraja godine ne zanimaju, UFC-u je Cro Cop zanimljiv i zbog turnira u njemačkom Oberhausenu koji bi se trebao organizirati u studenom. Željno iščekujemo rasplet situacije...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara