Index.hr i Europatrade vam omogućuju da Euro pratite na vrhunskim Samsungovim uređajima!

ŽELITE li Euro gledati na LCD televizoru kojeg reklamiraju Peter Čech i John Terry, uživati u najvećoj kvaliteti zvuka kućnog kina ili snimati navijačke dogodovštine malenom, ali moćnom kamerom?

Sve što trebate napraviti je kao registrirani Indexov korisnik od danas pa do 15. lipnja vašu jednu "navijačko-nogometnu-vatreno-kockastu-bilićbojsastu" fotografiju ili videoclip prijaviti na natječaj "Ludi za nogometom". Fotografije moraju biti .jpg formata veličine 1MB, dok videoclipovi moraju biti maksimalne veličine 100 MB i do dvije minute trajanja.

Europatrade, zastupnik Samsunga za Hrvatsku i naš portal vam osim ove prve tri nagrade za natjecatelje koji pošalju video i foto zapise, pripremaju i nagradu za one koji će samo glasati!

Time što glasate za fotku ili klip po vašem guštu ulazite u bubanj za Samsungov foto aparat.

Osim što je bitno da su fotografije i filmići tematikom i motivima vezane za navijače i Euro, vaši radovi moraju biti autorski i prethodno neobjavljivani u drugim medijima ili blogovima prije, ali ni poslije slanja na natječaj "Ludi za nogometom" na portalu Index.hr.

Pobjednika i osvajače "utješnih" nagrada (jer teško da kućno kino i kameru iz najnovije palete Samsungovih proizvoda možemo nazvati tek utjehom) će odlučiti glasovi registriranih korisnika Indexa.

I pazite na još nešto bitno: iako smo poznati kao portal koji minimalnu pažnju pridaje cenzuri bilo koje vrste, ipak nećemo objavljivati uratke za koje zaključimo da su neprimjerenog sadržaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara