Indijci slave "Ivana Neustrašivog"

Indijci slave "Ivana Neustrašivog"

NAKON što je mladi Španjolac Rafael Nadal odustao od turnira u Chennaiu, organizatori su uručili pozivnicu budućem pobjedniku. Indijci su već tada slavili zvijezdu, slavili su Ivana Ljubičića. Nakon što je u jednom danu pobijedio u polufinalu i osvojio turnir, u medijima su ga prozvali Ivan Neustrašivi.

Mumbai Mirror pod naslovom "Ivan Neustrašivi" opisuje kako je Ivan u samo dva seta pobijedio Moyu, i to nakon što je nekoliko sati ranije igrao teško polufinale ptoriv Belgijanca Kristofa Vliegena.

Nakon pobjede Ljubičić je kazao kako je želio biti što agresivniji, pa makar to značilo da će kasnije imati manje snage. List navodi kako je na kraju prvog seta Ljubo skoro izgubio kontrolu, no nakon što se izvukao, u drugom setu Moya nije imao šanse protiv njega.

"Kako je Ljubičić u istom danu igrao i polufinale i finale, bio je to test Ljubičićevog karaktera." - piše autor. "Ako si u formi, dobro je igrati jak meč prije finala." - izjavio je Ljubo nakon pobjede.

"Mislio sam da će Ivan biti umoran nakon polufinala, no na kraju je ispalo da sam ja bio taj koji je bio umoran." - izjavio je Moya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Gulf Times Moya je kazao kako je Ljubo zasluženo pobijedio, a naš tenisač kazao je kako se protiv tenisača kao što je Moya mora iskoristiti svaka prilika. To je i učinio, stisnuo ga je od početka, pa Moya nije imao nikakve šanse pobijediti.

"Danas sam igrao najbolji tenis ovoga tjedna. Već dugo nisam igrao dva meča u jednom danu. Meč koji sam igrao ujutro pomogao mi je da nađem ritam" - izjavio je Ljubičić.

"Nema ljepšeg načina nego pobjedom započeti godinu" - dodao je Ljubičić.

Sify News piše kako je "hrvatski div otvorio oči svima koji vjeruju u budućnost indijskog tenisa".

List dodaje kako je Ivan Ljubičić, koji izgleda starije od 26 godina koliko ima, skratio praznike kako bi na turniru zamijenio Rafalea Nadala, te time profitirao u više pogleda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara