INIESTA GAZI SVOJU RIJEČ? Yahoo tvrdi da je dobio ponudu bivšeg trenera

INIESTA GAZI SVOJU RIJEČ? Yahoo tvrdi da je dobio ponudu bivšeg trenera

Foto: Getty Images

"NE ŽELIM se pronaći u situaciji da u europskim natjecanjima zaigram protiv Barcelone. Stoga, napuštam Europu", jecajući je izjavio uplakani Andres Iniesta (34) kada je krajem travnja na tiskovnoj konferenciji obznanio kako na koncu tekuće sezone napušta katalonski klub. 
 
 
Međutim, u tijeku današnjeg dana lansirana je pomalo senzacionalna informacija. Yahoo Sports tvrdi kako je Manchester City kontaktirao, pa i ponudio Andresu Iniesti dvojaku rolu.
 
Osim igračke, Barceloninoj legendi ponuđena je i uloga pomoćnog trenera. Vjerodostojnost vijesti temelji se na saznanju kako će Mikel Arteta, dosadašnji asistent glavnog trenera Josepa Guardiole, uskoro biti imenovan Arsenalovim šefom struke.
 
Yahoo Sports, premda u sferi spekulacija, navodi kako Andres Iniesta zaozbiljno važe o ponudi kojom bi, bude li je prihvatio, prekršio obećanje izrečeno na oproštajnoj konferenciji. 
 
U proteklim je tjednima medijskim prostorom višeput napomenuto kako će Andres Iniesta igračku karijeru okončati na Dalekom istoku, odnosno u Kini ili Japanu koji ga vrbuju vrtoglavim godišnjim plaćama.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara