Inzaghi navija za dolazak Balotellija - Allegri: Mora se naučiti ponašati

Inzaghi navija za dolazak Balotellija - Allegri: Mora se naučiti ponašati

Foto: Ilustracija (sportlive.it)

PREMDA je talijanski premijer i predsjednik AC Milana Silvio Berlusconi u petak izjavio da se Mario Balotelli ne uklapa u igračku viziju njegova kluba, mnogi bi ga članovi "rossonera" željeli vidjeti u svlačionici.

Jedan od njih je i legendarni napadač kluba Filippo Inzaghi koji kaže:

"Navijam za njegov dolazak. U ovoj će momčadi pronaći mnoge uzore kako se ponašati. Naravno, želio bih da nam se vrati i Kaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli, "zločesti dečko" talijanskog nogometa, nije se igrački uklopio u Manchester City i želja mu je doći u klub čiji je navijač. Svoju pripadnost crveno-crnoj milanskoj boji nije krio niti dok je igrao u redovima gradskih rivala, Intera.

Svojim ponašanjem Balotelli, ipak, ne privlači pažnju na način na koji bi trebao. Svjestan je toga i Milanov trener Massimiliano Allegri:

"On je još mlad, ali mora naučiti da je poštovanje temelj svega. Da bi ostao dijelom društva treba poprimiti karakteristike skupine, a mladi pritom znaju pogriješiti. Nogometaši su uzor mladima i Balotelli će shvatiti što ne radi dobro. Za njegove se dobro nadam da će naučiti iz svojih pogrešaka. Tek kada se nauči ponašati postat će prvakom."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara