Isplivala snimka koja otkriva zbog čega je krenula tučnjava Lakersa i Rocketsa

Isplivala snimka koja otkriva zbog čega je krenula tučnjava Lakersa i Rocketsa
Foto: Screeenshot (Reddit)

PRVA utakmica u Los Angelesu LeBrona Jamesa u potpunosti je ostala u sjeni incidenta pred kraj utakmice Lakersa i Rocketsa.

Uslijedila je opća tučnjava između nekoliko igrača obaju momčadi, a započeli su je Chris Paul i Rajon Rondo, razigravači Rocketsa i Lakersa. Paul je prstom gotovo ubo Ronda u oko, na što je Rondo odgovorio udarcem šakom u glavu. Nakon toga se još priključio i Brandon Ingram koji je bacao udarce, dok su ostali pokušavali smiriti situaciju.

Spominjalo se kako je razlog zašto je Paul prvotno reagirao na način na koji je reagirao zato što je Rondo pljunuo na njega. Ipak, nije bilo video dokaza te situacije, sve do sada. I doista, Rondo je pljunuo na Paula.

Očekuju se žestoke kazne za glavne sudionike u ovoj tučnjavi, jer NBA liga ima nultu toleranciju za ovakvo nasilje još od najveće tučnjave u povijesti NBA lige koja se dogodila još 2004. Tada je Ron Artest potpuno izgubio kontrolu nad emocijama i zajedno s još nekim igračima krenuo udarati navijače na tribinama u Detroitu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara