KORONAVIRUS I HNL

Istra zatvorila stadion zbog koronavirusa, Rijeka obustavila prodaju karata

Istra zatvorila stadion zbog koronavirusa, Rijeka obustavila prodaju karata
Foto: Pixsell

ISTRA je prvi hrvatski klub koji je zbog opasnosti od širenja koronavirusa zatvorio stadion za utakmice HNL-a protiv Rijeke (14. ožujka) i Hajduka (27. ožujka).

Pulski prvoligaš takvu odluku je donio nakon današnjeg priopćenja HNS-a da se prvenstvo ne prekida ili odgađa, ali da klubovi moraju dobiti dozvolu županijskog stožera civilne zaštite i nadležnog Zavoda za javno zdravstvo. HNS je odluku donio dan nakon što je Stožer civilne zaštite RH objavio mjere za odgodu ili ograničavanje organiziranih skupova.

Stožer civilne zaštite preporučio je do daljnjega odgodu svih skupova i organiziranih okupljanja s više od 1000 ljudi, a Istra je vođena tom preporukom odlučila zatvoriti svoj stadion za ove dvije utakmice. Susret protiv Intera 3. travnja za sada bi se trebao igrati s gledateljima.

Rijeka je obavijestila svoje navijače da privremeno prekida prodaju ulaznica za utakmicu polufinala Kupa koja se 18. travnja igra na Rujevici. Riječki klub još nije odlučio o potpunom zatvaranju svojeg stadiona, ali o tome će odlučiti naknadno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara