Ivanišević bio na utakmici WBA-a i dobio dres: "Sramota da mi je za to trebalo sedam godina"

Foto: wba.co.uk

GORAN IVANIŠEVIĆ uživao je u subotu u nogometnoj utakmici omiljenog mu West Bromwich Albiona i Queens Park Rangersa, a nakon nje sišao je i u svlačionicu momčadi. Zanimljivo, to je Ivaniševiću bio prvi put da uživo gleda susret kluba za kojega navija. Uz Hajduk, dakako. Ivanišević se u WBA zaljubio još prije sedam godina kada su igrači Bryana Robsona "ginuli" za ostanak u Premiershipu.

Pobjednik Wimbledona iz 2001. godine za vikend je nastupao na AEGON Mastersu teniskih veterana u Royal Albert Hallu, a boravak u Londonu iskoristio je i za posjet Loftus Roadu gdje je momčad za koju navija od 2005. godine igrala gostujući dvoboj 14. kola Premiershipa.

Ivanišević je dvoboj koji je završio 1:1 pratio iz direktorske lože, a potom posjetio svlačionicu "Baggiesa" gdje je nakratko porazgovarao s igračima i fotografirao se s menadžerom Royom Hodgsonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je sjajno, počašćen sam što sam ovdje. Sramota je što mi je trebalo sedam godina da dođem na utakmicu, ali mislim da sam donio sreću momčadi. Naravno, volio bih da smo slavili, ali i 1:1 je dobar rezultat. Atmosfera je bila sjajna", rekao je Ivanišević.

Menadžer WBA-a Roy Hodgson poklonio je Ivaniševiću dres.

"Ivanišević je razgovarao sa svim igračima i rukovao se s njima. Poklonili smo mu dres s njegovim imenom. Nije mu dovoljno velik za nositi, ali može ga uokviriti za svoj zid. Ja sam veliki teniski obožavatelj i mislim da je bio vrlo dobar igrač iako je bilo drugih koje sam pratio pozornije", rekao je Hodgson.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara