GORAN IVANIŠEVIĆ

Ivanišević: Đoković je najveći tenisač ikad, a Federer više neće osvojiti Grand Slam

Ivanišević: Đoković je najveći tenisač ikad, a Federer više neće osvojiti Grand Slam
Foto: EPA

GORAN IVANIŠEVIĆ dao je intervju za Novu TV gdje je govorio o teniskom spektaklu koji stiže uskoro u Zadar te o tome kako je biti trener najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića.

"Gledajte, on je broj jedan. Šteta što se ova godina zaustavila, mislim nadam se da nije još, ali vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Novak je počeo nevjerojatno, 18 pobjeda zaredom. Ako ćemo pridodati one tri iz prošle godine, to je 21 pobjeda zaredom", rekao je Ivanišević pa dodao:

"On je psihički i teniski doveo svoju igru na jedan nivo kojem je bilo teško parirati. Tako da mi je žao što se to nije dalje nastavilo. Svi su izgubili. Ali meni je suradnja fenomenalna, mislim da je i on zadovoljan."

Smatra da je Novak Đoković najveći tenisač svih vremena.

"Kad jednog dana svi završe karijeru, onda će se napraviti račun. Meni je tu teško govoriti, jer po meni je Novak najbolji i on je jedini koji može osvojiti kalendarski Grand Slam. Ako bude zdrav, mislim da će on oboriti taj rekord. Mislim da će i Nadal oboriti Federerov rekord. Nažalost, mislim da Federer neće osvojiti više niti jedan Grand Slam, jer sigurno se neće vratiti mlađi. Ali ne treba otpisivati Federera. Meni je Novak Đoković najveći tenisač svih vremena, a hoće li to napraviti rezultatski, ja se iskreno nadam."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara