Ivanišević neće biti izbornik: Tražio 100 tisuća eura godišnje, savez nije prihvatio

Foto: AFP

GORAN IVANIŠEVIĆ neće biti izbornik Davis Cup reprezentacije. Kako su objavili u Hrvatskom teniskom savezu, Ivanišević je tražio naknadu od 100 tisuća eura godišnje, što savez nije mogao platiti. Ivanišević će volonterski voditi meč protiv Japana u veljači, a HTS će do 1. travnja odlučiti tko će biti novi izbornik.

"Na današnjoj sjednici Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza glede imenovanja izbornika Davis Cup reprezentacije zaključeno je da je gospodin Goran Ivanišević u svojoj ponudi za vođenje Davis Cup reprezentacije i drugih aktivnosti tražio naknadu od 100.000 eura godišnje. Hrvatski teniski savez je istakao da cijeneći ugled, autoritet i stručnost Gorana Ivaniševića nažalost nije u mogućnosti prihvatiti ponudu. Za susret 1. kola svjetske skupine protiv Japana 10. – 12. veljače 2012. Hrvatski teniski savez je sa zahvalnošću prihvatio ponudu Gorana Ivaniševića da na volonterskoj osnovi vodi Davis Cup reprezentaciju", stoji u priopćenju.

Iz HTS-a su javili da je Iva Majoli Marić izabrana za izbornicu Fed Cup reprezentacije. Prvi nastup na klupi reprezentacije imat će Euroafričkoj zoni I od 1. – 7. veljače 2012.g. u Izraelu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara