Ivanković: Ne želim komentirati suđenje, čekamo novi spektakl i Ligu UEFA

Ivanković: Ne želim komentirati suđenje, čekamo novi spektakl i Ligu UEFA

"NAŽALOST nismo uspjeli, Werderu želim puno sreće u Ligi prvaka. Bez obzira na iskustvo i kvalitetu Werdera bili smo blizu. 90 minuta smo bili ti koju su diktirali igru i stvarali prilike." - rekao je na početku Ivanković.

"Naravno da je rizik u našoj igri omogućavao i Werderu da lakše dođe do prilike: njihov drugi gol je došao nakon situacije 3 na 3. Ali i mi smo u prvom poluvremenu postigli dva gola i stvorili mnoštvo šansi" - dodao je.

"Nadao sam se da ćemo zabiti još dva gola"

Ivanković je priznao kako se nadao čudu i potpunom preokretu u drugom dijelu: "Nažalost, poslije drugog nepotrebnog jedanaesterca kojega smo skrivili, ništa se nije moglo napraviti, osim da Guella zabije ono što je trebao zabiti.

Navijači su istinski pobjednici

"Moram istaknuti naše najvjernije navijače koji su nas nevjerojatno bodrili u mislim da smo im se borbenošću i željom odužili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liga prvaka je izgubljena u Bremenu"

"Sigurno bi nam bilo puno lakše da smo u prvoj utakmici izborili pozitivan rezultat, jer smo to i trebali, ali teško mi je o tome sad govoriti."

Bez komentara na suđenje

Ivanković kao ni sportski direktor kluba Zoran Mamić, iako vidljivo i najblaže rečeno nezadovoljni suđenjem nisu željeli komentirati taj segment igre. "Suđenje ne bih htio komentirati, pogotovo sada dok su emocije još jake. Želim se koncentrirati na Ligu UEFA-e, za što sam uvjeren da imamo kvalitetu."

Osim na suca mnogo je povika i na igru Dinamove obrane. "Znam da ima dosta kritike na račun naše obrane. Osim dva jedanaesterca i gola kojeg smo primili nisam nezadovoljan igrom obrane. Međutim, mora se znati da su Sanogo i Almeida jako dobri igrači i da ih je teško čuvati."

Z.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara