Iz Dinama poručuju: Najslađa pobjeda je ona nad Hajdukom u Splitu

IAKO to nije nimalo uobičajeno u vremenu uoči najvećeg derbija Prve HNL, Dinamovci i Hajdukovci ovih se dana javno vole. Dinamovci poručuju kako nipošto ne žele da Hajduk igra u Ligi za ostanak, Splićani pak podsjećaju da je Hajduk u vremenima pokojne SFRJ u više navrata puštao utakmice Dinamu.

No, iz Dinama su odlučno demantirali sve špekulacije o mogućem igranju "s pola snage" na Poljudu.

"Raspoloženje u klubu je sjajno, kao rijetko dosad. Nema opuštanja bez obzira na bodove, imperativ je svakog igrača ali i kluba u cjelini ostvariti u Splitu dobar rezultat. Derbi je uvijek derbi, ide se na pobjedu, igra se otvoreno i napadački, a sve špekulacije padaju u vodu. Željni smo pobjede jer želimo s njom zaključiti ciklus, željeli bismo više nego išta pokloniti tu pobjedu navijačima za Božić." - kazao je u razgovoru za Index Siniša Jagodić, član Uprave zadužen za odnose s javnošću.

Zanimalo nas je smatraju li u Dinamu da će subotnji derbi zbog ogromne bodovne razlike izgubiti dio svojih čari, ali Jagodić je odlučno ustvrdio da se to neće dogoditi.

"Hajduku ova utakmica strahovito puno znači, s njom bi u zimsku pauzu ušli malo zadovoljniji, tako da mislim da će to biti pravi derbi." - kazao nam je Jagodić, pa još jednom demantirao sve špekulacije.

"Mobilizacija u klubu je maksimalna. Svi su maksimalno napaljeni i ja vjerujem da ćemo uz podršku strašno velikog broja navijača, koliko će ih doći u Split, ostaviti srce na terenu. Nema slađe pobjede od pobjede nad Hajdukom u Splitu." - zaključio je Jagodić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara