Izaslanstvo "Zlatnog medvjeda" kod Mesića

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo međunarodnog plivačkog natjecanja "Zlatni medvjed 2003." i Plivačkog kluba "Medveščak", priopćeno je iz Ureda predsjednika.

"Izaslanstvo je izvijestilo predsjednika Mesića o pripremama za plivačko natjecanje "Zlatni medvjed" koje će se održati na otvorenom plivalištu SRC "Šalata" 7. i 8. lipnja 2003. godine. Ovo plivačko natjecanje započelo je kao pripremno natjecanje za Univerzijadu 1986. godine i ove će se godine održati 18. put, a pod pokroviteljstvom grada Zagreba.

U izaslanstvu su bili predsjednik OO "Zlatnog medvjeda 2003." i predsjednik Upravnog odbora PK "Medveščak" Željko Tusić, sportski direktor "Zlatnog mjedvjeda" i član Upravnog odbora PK "Medveščak" Gvozden Šopp, tajnik PK "Medveščak" Jovan Guy Kljajić, dopredsjednik PK "Medveščak" Zlatko Penava, članovi OO "Zlatnog medvjeda" i Upravnog odbora PK "Medveščak" Ante Krce i Ljubo Pekić te predsjednik Skupštine PK "Medveščak" Tomislav Prpić.

Uz predsjednika Mesića bili su savjetnik predsjednika za kulturu i sport Zdravko Jelenović i tajnik za odnose s javnošću Siniša Jagodić", stoji u priopćenju.

(Hina) pp ad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara