Islandski izbornik Hallgrimsson: Želimo biti kao Leicester

Islandski izbornik Hallgrimsson: Želimo biti kao Leicester

Foto:

ISLAND je već dosad najljepša priča Europskog prvenstva, ali igrači i izbornici ne planiraju stati samo na četvrtfinalu, željeli bi ponoviti Leicesterov uspjeh u Premiershipu protekle sezone.

Igrači Islanda praktički su potpuno nepoznati svjetskoj javnosti, ali bili su i Leicesterovi, pa sad cijeli svijet zna za Vardyja, Mahreza, Kantea i društvo. Slično se događa i s Vikinzima, koji ne žele samo usporedbe s Lisicama, nego žele i srebrninu kao oni.

Leicesterovo osvajanje Premier lige je najveće iznenađenje u nogometnoj povijesti, no osvoji li Island Europsko prvenstvo, Lagerbäck, Hallgrimsson i društvo preuzet će tu laskavu titulu.

"Želio bih završiti naš put na Euru kao Leicester City," rekao je Heimir Hallgrimsson, jedan od izbornika Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Puno je sličnosti između Leicester Cityja i Islanda"

"Oni su igrali na svoje prednosti, a tako igramo i mi, vidim puno sličnosti između Leicestera i Islanda. Sličan je i momčadski duh, oni su ginuli jedan za drugog, a to rade i naši igrači."

"Pritisak je bio na Englezima, mi nismo imali ništa za izgubiti i zato smo pobijedili. Protiv Francuske želimo ponoviti taj pristup. Biti opušteni i vidjeti što će se dogoditi."

"I ovaj put smo u prednosti jer ne moramo pobijediti, želimo, ali nitko se neće ljutiti na nas, ako ne uspijemo i to je naša prilika."

"No moramo biti koncentrirani do konca susreta, tad je Francuska najopasnija," zaključio je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara