Izbornik Kranjčar "rasprodan" tijekom posjeta nogometnoj dijaspori

IZBORNIK naše nogometne reprezentacije napravio je pozitivan korak kada je prihvatio poziv predsjednika Melbourne Knightsa Stanka Bilića da sudjeluje u bogatom programu oživljavanja nogometa među našim iseljenicima.

Nakon dobrih rezultata zasad postignutih s hrvatskom reprezentacijom, Cico je prava osoba za buđenje nacionalne svijesti među australskim Hrvatima.

Melbourn Knightsi nekad su nosili ime Croatia, a nije poznato iz kojeg razloga je došlo do te promjene.

Pred kraj svoje australske turneje Kranjčar će skupa s svojim pomoćnikom Tomislavom Ivkovićem te glasnogovornikom HNS-a Ivanom Rotimom posjetiti i drugi naš klub, Sydney United, piše Vjesnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru s čelnicima australsko-hrvatskih klubova naš izbornik nada se postavljanju rješenja oko povećanja broja igrača, za koje tvrdi kako se jako vrijedno bave nogometom dokazujući i na australskom tlu svoju talentiranost.

Nogometnoj sviti koja će od 24. lipnja do 6. srpnja obilaziti treninge, seminare, predavanja te gala večere zasigurno će se pridružiti i naši reprezentativci rodom iz Australije, a mislimo u prvom redu na Joea Didulicu, Anthonya Šerića i Joea Šimunića, te na nekadašnjeg vrsnog Hajdukovca Josipa Skoku, koji nažalost igra za reprezentaciju Australije.

HNS je ovakvim posjetama sigurno unio jednu dozu pozitivnosti u svoju nogometnu politiku, te se nadamo kako će delegacije naših stručnjaka i dalje provoditi ovakvu praksu. Posjetimo se, Cico je u sličnoj misiji boravio i u Torontu prije dva mjeseca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara