Tucak objavio popis za Rio, pozvan i Sandro Sukno

Tucak objavio popis za Rio, pozvan i Sandro Sukno

Foto: Hina

IZBORNIK hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je u  četvrak popis od 19 igrača, među kojima je i Sandro Sukno, na koje računa za nastup na OI u Rio de Janeiru gdje brane zlatnu medalju sa igara u Londonu.

"Naravno da se na popisu kandidata nalazi Sandro Sukno jer, složit ćete se, reprezentacija s njim ili bez njega nije ista. Kronologiju sukoba znate. Ja sam Sandra, Obradovića i Paškvalina suspendirao zbog neprimjerenog ponašanja još 7. travnja. Sandro se odmah ispričao i meni i suigračima i u više navrata je izrazio žaljenje zbog tog čina.  Naravno da sam ja želio na raspolaganju imati sve najbolje igrače i da je Sandro među njima", rekao je Ivica Tucak, naglašavajući da mu se ni Obradović ni Paškvalin nisu ispričali za prekršaj.

Na popisu izbornika koji će se u ponedjeljak okupiti u Šibeniku na početku priprema za nastup na OI u Rio de Janieru su 19 vaterpolista: vratari - Pavić, Bijač, Marcelić; bekovi - Bušlje, Burić, Milaković, Buljubašić i Macan; centri - Lončar, Pavlović, Krapić; vanjski igrači - Joković, Šetka, Petković, Fatović, Muslim, Bukić, Sukno, Vukičević.

"Ovim igračima ću pridodati i ljevorukog napadača Xavija Garciu koji već ima hrvatsko državljanstvo i izrazio je želju da nastupa za Barakude, ali do 18. srpnja ne smije nastupiti ni za jednu reprezentaciju i mi ćemo to poštivati", kazao je izbornik i izrazio uvjerenje da su to igrači s kojima može izboriti jedno od mjesta na pobjedničkom postolju.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara