Jajalo: U ponedjeljak potpisujem za Koln

Foto: AFP

NAKON odrađene sezone na posudbi iz Siene, hrvatski 23-godišnji vezni nogometaš i sljedeću će sezonu igrati u Kölnu i to kao igrač tog Bundesligaša.

Piše to Express zaključujući da je tako okončana drama oko nogometaša koji je u Hrvatskoj, gdje provodi godišnji odmor, "nestao".

"Brat je posudio moj automobil kako bi s obitelji otišao na more. Napravio sam glupost ostavivši svoju lisnicu i dva mobitela na zadnjem sjedištu", objasnio je Jajalo zbog čega je bio nedostupan medijima pet dana.

"Uživao sam bez mobitela. Preporučio bih svakome da svjesno slijedi moj primjer", dodao je hrvatski nogometaš koji se odmara sa suprugom Ivanom i sinom Emanuelom.

"U ponedjeljak će se vratiti u Köln da bi - ostao!", piše Express objašnjavajući da je sve dogovoreno između novog talijanskog prvoligaša i njemačkog Bundesligaša.

"Mato će biti s nama od početka priprema. Ostaje naš igrač, ustvrdio je sportski direktor kluba Volker Finke nakon uspješno obavljenih pregovora s Talijanima.

Vjeruje se da je transfer vrijedan dva milijuna eura.

"Ništa još nisam potpisao, no sigurno ću to učiniti kada se u ponedjeljak vratim", potvrdio je ostanak i sam mladi hrvatski nogometni reprezentativac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara