UFC

Jedan od najvećih boraca ikad: Ngannou bi me mogao razbiti, slomiti mi kosti

Jedan od najvećih boraca ikad: Ngannou bi me mogao razbiti, slomiti mi kosti
Foto: Guliver Image/Getty Images

JON JONES, UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, želi se boriti s Francisom Ngannouom i zbog toga je spreman otići u tešku kategoriju.

Jones se ranije sastao s čelnicima UFC-a kako bi dogovorio okršaj s Ngannouom, ali su pregovori propali jer je prvak poluteške kategorije tražio više novca nego što je dosad zarađivao. Međutim, unatoč prekidu razgovora Jones i dalje vjeruje da će ući u oktogon sa strašnim nokauterom.

"S njim je tako jednostavno.... Trebate se pomiriti s najgorim mogućim scenarijem, a to je da vas je*eno nokautira i možda slomi neku kost u vašem licu", rekao je Jones o borcu koji je posljednje četiri borbe završio nokautom u uvodnih 90 sekundi.

 

"Ako vas ne nokautira i ako ste pametni, brzi i dobar hrvač... Onda ima puno načina na koje možete meč odvesti na svoju stranu. Trebate se psihički dovesti u poziciju da ste spremni na sve pa tako i na to da bi vas taj lik mogao ozlijediti. Opasan je, ali ako preživim prvu rundu, onda je pobjeda tu..."

Jones je poručio i da ga ne zanimaju eventualne borbe protiv Dominicka Reyesa i Jana Blachowicza u poluteškoj kategoriji.

"U ovom trenutku neću ništa dobiti borbom protiv nekog od njih. Javite mi ako želite dogovoriti neki datum u 2021. godini za borbu protiv Adesanye. Nadam se da ćete do tada biti spremni platiti", poručio je UFC-u pa ga je jedan fan pitao znači li to da napušta titulu prvaka.

U velikoj karijeri Jones ima 26 pobjeda i jedan poraz.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara