Jeličić i Tudor oduševljeni Modrićem i Hrvatskom: "Bravo Hrvatska, bravo Luka"

Jeličić i Tudor oduševljeni Modrićem i Hrvatskom: "Bravo Hrvatska, bravo Luka"

Foto: Hina

HRVATSKA nogometna reprezentacija pobjedom 1:0 protiv Turske u dvoboju 1. kola skupine D započela je svoj nastup na EURU u Francuskoj.
 
Strijelac jedinog gola bio je Luka Modrić u 41. minuti.
 
Stručni komentatori HRT-a Joško Jeličić, Igor Tudor i Goran Vlaović nakon utakmice nisu skrivali zadovoljstvo viđenim.
 
''Bravo Hrvatska'', odmah na početku rekao je Joško Jeličić, pa je nastavio sipati komplimente.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
''Pristup je bio nevjerojatan. Nakon prvih 20 minuta mučenja, potpuno smo preuzeli igru i 70 minuta momci su odigrali na vrhunskom nivou. Ono što je jedino bilo malo manje dobro, je realizacija. S ovih 1:0 Turci su jako dobro prošli'', kazao je Jeličić, a na njega se nadovezao Vlaović:
 
''Slažem se. Rezultat je potpuno nerealan. Imali smo težak početak. Turci se nametnuli posjedom i do Lukinog gola, imali su najbolju priliku. Sreća što je Subašić obranio fantastično, a nakon gola sve je bilo na našoj strani. Luka? Fantastično, ne znam kako drugačije opisati ono što je Modrić danas odigrao. Agresivan, pun motiva, držao je sve konce igre u svojim rukama. S nekim od ovih momaka sam i sam igrao, sve ih znam jako dobro, no Luka je daleko najbolji. Ova utakmica je po meni jedna od najboljih koji je Hrvatska ikad odigrala na velikim natjecanjima'', oduševljen je bio Tudor, pa se osvrnuo ja nesretnog Ćorluku, koji je doslovce krvario na travnjaku:
 
''Rijetko se dogodi da jedan igrač čak četiri puta mora van da bi mu se pružila pomoć. Bilo me malo strah, jer je ipak obrambeni igrač. Zadovoljan sam. Pobijedili smo, a svi znamo što znači tri boda na početku. Međutim,dojam je bio još bolji'', kazao je Tudor, a onda je detektirao dvije stvari koje po njemu nisu bile najbolje:
 
''Badelj. Iskreno, očekivao sam više. Čini mi se da je bio malo impresioniran i zbog toga je bio nesiguran, no sreća da je tu bio Luka. Što se tiče Rakitića, vidjelo se da nije dugo igrao na toj poziciji polušpice. Mišljenja sam da se trebao spuštati niže, povlačiti se više u sredinu. Smatram da bi tada bio opasniji. Napad je inače bio jako dobar. Mandžo, Perišić, obojica su bili odlični, ali me posebno oduševio Brozović. Nevjerojatno je kako taj momak dobro čita igru, kako ima dobar tajming, kako dolazi iz drugog plana.''
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara