Jeličić Kolindi: "Ne možeš se grliti s Francuzima, sucima, domarima... Ne ide to"

Jeličić Kolindi: "Ne možeš se grliti s Francuzima, sucima, domarima... Ne ide to"
Foto: HRT (screenshot)

JOŠKO JELIČIĆ u posljednjem izdanju Zabivake, HRT-ove nogometne emisije posvećene završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji na kojem je Hrvatska osvojila srebrnu medalju, ponovno je opleo po hrvatskim političarima. 

>> Jeličić zaplakao u studiju i oprao političare: Vi ovo niste zaslužili!

"Ne komentiram političare da bih poentirao na njima. Oni se ni u bilo kojem smislu ne mogu nositi sa mnom. Znam tko sam i što sam. Stoga, takvi su moji temelji. Nisam populist. Vidim u kojem se smjeru kreće naša država. Ako smo svjetsko čudo, odnosno među dvije najsnažnije svjetske nogometne nacije, i paralelno najsiromašnija zemlja u Europskoj uniji zaslugom ljudi koji nas vode, zapitajmo se", izjavio je stručni komentator.

Dotaknuo se i Kolinde Grabar-Kitarović, hrvatske predsjednice koja je bila u središtu pozornosti tijekom protokolarne dodjela medalja. 

"Naša je predsjednica izuzetno simpatična žena i volim je. Kako kaže Antun Samovojska, imamo i lijepu predsjednicu. Međutim, ne možeš se grliti sa svima. Ne možeš se grliti s Nestorom Pitanom (glavni sudac utakmice, nap. a.). Moraš imati neku mjeru. Sretan sam zbog njezine emocije. Razumijem grljenje naših igrača, ali ne i Francuza, suca, domara... To ne mijenja činjenicu da sam ponosan na našu predsjednicu, ali tako to ne ide", zaključio je Joško Jeličić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara