Jeličić: Rijeka je zasluženo izgubila, Beusan: Penal je čist kao suza

Jeličić: Rijeka je zasluženo izgubila, Beusan: Penal je čist kao suza

Foto: Screenshot

"BILO JE logično očekivati da će Rijekin nepobjedivi niz stati. Doduše, to im se dogodilo u jako nezgodnom trenutku. Svi mi koji smo igrali nogomet znamo da se u ovakvim utakmicama mora izvući tih 0:0. Onda bi i dojam i, jasno, bodovna situacija bili drukčiji", rekao je Joško Jeličić u emisiji "Stadion".

Jeličić smatra da Rijeka nije odigrala apsolutno ništa i da je sasvim zasluženo izgubila od Lokomotive.

"Sad je ključna uloga trenera. Većina Rijekinih igrača nije ništa osvojila u karijeri i njima je ovo nova situacija. Mora ih psihološki podignuti, da zaborave ovaj poraz i da se trgnu. Sad će na puno teži način morati doći do onoga za što se bore cijelu sezonu. No moramo reći da je Lokomotiva odigrala sjajnu utakmicu. Požrtvovno, čvrsto i organizirano su apsolutno zasluženo došli do pobjede", rekao je Jeličić.

Lokomotiva je Rijeku pobijedila golom iz penala u 92. minuti i odmah nakon utakmice počelo se pričati o tome je li penal bio ili nije.

"Ma, nema tu nikakve sumnje. To je čisti penal i žuti karton za Andrijaševića. Igrač Lokomotive bio je u izglednoj situaciji i Andrijašević ga je povlačio. Sve je čisto, a mislim da i sam Andrijašević zna što je napravio. To se i vidjelo", komentirao je Mateo Beusan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara