Jordan odradio cijeli trening sa svojim Bobcatsima: "Nije više onako brz, ali pogoditi zna"

Foto: Screenshot

NA najbolji su mogući način košarkaši Charlotte Bobcatsa nadoknadili manjak igrača za trening u četvrtak. U dres se skinuo vlasnik kluba, Michael Jordan.

Prema izvještajima koji stižu, Jordan je odradio puni trening s momčadi. Pokazao je i nekolicinu poteza kojima je plijenio u bogatoj karijeri ovjenčanoj sa šest prstena NBA prvaka.

"On je Mike. Nalupao nas je po stražnjicama, još uvijek može. Nije više onako brz, ali pogoditi zna. Skok-šut je ono što vas posljednje napušta, a on ga još uvijek ima", kazao je Gerald Wallace, krilni igrač momčadi.

Jordan, koji će sljedećega tjedna napuniti 48 godina, u posljednje vrijeme učestalo se može vidjeti na pucačkim treninzima.

"Drago mi je što je s nama, uči igrače kako sačuvati loptu i kako igrati jaku obranu. To je dobra stvar. Također, kada je s nama i igrači se više trude, ponos im ne dozvoljava da ih nadigra", veli Paul Silas, koji vrši dužnost trenera momčadi.

Bobcatsi trenutačno pregovaraju s nekoliko klubova o mogućoj promjeni igrača kojom bi unaprijedili svoj roster. Neki Jordanove jače treninge povezuju s njegovim mogućim novim povratkom u ligu.

"Još uvijek ima nevjerojatan šut i može se dobro kretati. Ipak, godine mu brane da to čini dulje vrijeme. Kraće bi svakako mogao", osmjehnuo se Silas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara