BOKS

Joshua: Prebit ću ga i pokazati koliko sam velik. Želim da mi se onda naklonite

Joshua: Prebit ću ga i pokazati koliko sam velik. Želim da mi se onda naklonite
Foto: Getty Images / Guliver Images

SVE bliže smo boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji, 7. prosinca, kada će Anthony Joshua pokušati vratiti tri pojasa teškaškog prvaka svijeta protiv Andyja Ruiza, čovjeka koji je nokautirao Joshuu i šokirao svijet jer se očekivala lagana pobjeda Britanca.

Joshui je to očito zasmetalo jer je uoči revanša poslao možda i najoštriju poruku protivniku u karijeri. Kaže kako je motivacija bila problem u prvom njihovom dvoboju i da će sada prebiti Meksikanca.

"Prebit ću ga i pokazati koliko sam velik. Kad ga pobijedim, želim da se svi naklonite ispred mene i kažete mi koliko sam sjajan. Nisam preko noći postao pička. I dalje se mogu dobro boriti", rekao je Joshua.

To je bio odgovor Ruizu koji je uoči meča poručio:

"Bio sam bolji borac tog dana jer sam ga pritiskao i bacao više udaraca. Anthony mi je tada, nakon onih sučevih brojanja, izgledao kao da ne želi nastaviti. Sada smo uvježbavali odgovor na sve što mislimo da će AJ raditi. Doveli smo sparing partnere koji će trčkarati oko mene. Bit ćemo spremni na sve. Namjeravam slijediti taktiku. Morat ću vršiti pritisak, raditi na tijelu i u konačnici ga slomiti, posebno u onom mentalnom dijelu."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara