BOKS

Joshua prozvao boksačku legendu pa dobio neočekivan odgovor

Joshua prozvao boksačku legendu pa dobio neočekivan odgovor
Foto: EPA

ANTHONY JOSHUA nedavno je iznenadio u razgovoru za Sky Sports kad je boksačku legendu Lennoxa Lewisa nazvao klaunom dodavši da prema njemu nema nikakav respekt.

Sada se javio se i legendarni Lewis. Odlučio je odgovoriti na drugačiji način od svog mladog kolege.

"Razočaran sam Joshuinim riječima, no shvaćam kako se taj ljubomorni izričaj stvorio nakon što sam ga kritizirao tijekom pregovora za meč protiv Wildera. Sad sam odjednom ja njegov hejter. Upitajte se tko dobiva time? Ni ja, ni Joshua. Krivim ljude oko njega koji su raspalili tu vatru. Ja sam se zadržao na distanci jer poštujem to što želi graditi svoj put. Isto tako znam da mu je već dosta usporedbi sa mnom koje doživljava cijelu karijeru", napisao je Lewis na Twitteru, no ipak je nastavio u idućem statusu:

"On je prvi Anthony Joshua, ne idući Lennox Lewis. Kao što sam rekao, neću upasti u ovu zamku i stvoriti neku mržnju između nas dvojice. Ispred njega je ključan trenutak karijere i sve ovo mu je samo nepotrebna smetnja. On ima moj broj i može me nazvati bilo kad pa ćemo razjasniti ovo i imat će mi priliku pokazati gdje sam bio u krivu. Moja vrata su mu uvijek otvorena, samo treba znati da iskazivanje nepoštovanja nije odgovor na njegove frustracije", dodao je Lewis.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara