LIGE PETICE

Jovićev prvi intervju na srpskom za Realovu televiziju, otkrio je jednu želju

Jovićev prvi intervju na srpskom za Realovu televiziju, otkrio je jednu želju
Screenshot: YouTube

LUKA JOVIĆ je prije nekoliko dana postao član Real Madrida, a mladi srpski nogometaš sljedeće će sezone predvoditi napad najtrofejnijeg svjetskog kluba. Nakon predstavljanja na Santiago Bernabeu Jović je dao prvi intervju za klupsku televiziju, a iz Reala su mu dozvolili da ga odradi na srpskom, što je oduševilo njegove navijače u Srbiji. 

"Zaista je nevjerojatan osjećaj postati dio najvećeg kluba na svijetu, velika je čast nositi dres Kraljevskog kluba. Fantastičan je osjećaj na terenu, kao da mi je Bog dao dar s neba da nosim dres ovog kluba. San mi je da s Realom osvojim titulu Lige prvaka", rekao je Jović.

Srpski napadač nakon toga komentirao je svog suigrača, Karima Benzemu, za kojeg je imao samo superlative. Zanimljivo je da će mu upravo Benzema stajati na putu prema prvoj postavi jer konkuriraju za istu poziciju. 

"Karim je jedan od najboljih napadača u posljednjih 10 godina. Imao sam 11 godina kada je potpisao za Real, gledao sam mnogo njegovih golova i utakmica, velika mi je čast što mi je suigrač, mislim da ću mnogo od njega naučiti. Ispunio sam san, jedva čekam da vas vidim, nadam se da ću uspjeti pomoći u ostvarivanju dobrih rezultata", zaključio je srpski napadač. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara