Junak Hrvatske: Nismo bahati, ali trebali smo im zabiti još tri

Junak Hrvatske: Nismo bahati, ali trebali smo im zabiti još tri

Foto: Hina 

LUKA MODRIĆ zabio je svoj 11. pogodak u dresu Hrvatske. Volejom je srušio Tursku za trobod na otvaranju Eura. Važna pobjeda i jedan od dražih pogodaka u Modrićevoj karijeri. 

"Od početka smo ušli kako smo se dogovorili i onako kako znamo. Vidjelo se to na terenu, bili smo puno bolja ekipa od Turske. Mogli smo zabiti još barem tri pogotka, ali najbitnije je da smo se napunili samopouzdanjem", kazao je Luka Modrić.

Turskom vrataru zabio je s nekih 20 metara, silovito, kroz ruke. 

"Centaršut se odbio do mene, pogodio sam volejom loptu jako dobro. Sreća da je ušlo", komentirao je Luka. 

Podsjetio je na dogovor iz svlačionice koji je otkrio Darijo Srna. Hrvatska je nakon pogotka odlučila još jače zasuti vrata Turske. Rezultat je čak 18 udaraca na gol na kraju susreta. 

"Kazali smo jedni drugima da bi povlačenje bilo pogubno. Stvorili smo mnogo šansi u nastavku, pogodili tri stative, više od toga nismo mogli tražiti. Zadovoljni smo. Nije bilo panike niti za to ima razloga. Svjesni smo kvalitete koju imamo. Nismo bahati ni prepotentni, ovo je tek početak i prva utakmica. Moramo ovako nastaviti. Hvala navijačima na podršci. Kada imamo takvu vojsku iza sebe njihov huk gura nas dalje kada ponestane snage" 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara