BORILAČKI SPORTOVI

Junior Dos Santos: Miočić će pobijediti Cormiera, to je rekao i Dana White

Junior Dos Santos: Miočić će pobijediti Cormiera, to je rekao i Dana White
Foto: Getty Images

POZNATI MMA novinar poznat pod umjetničkim imenom "The Schmo" (Šmokljan) razgovarao je s legendarnim Brazilcem Juniorom Dos Santosom i saznao nekoliko zanimljivih detalja. 

Dos Santosa 7. srpnja očekuje borba protiv Francisa Ngannoua na UFC 239 eventu, a ovom novinaru otkrio je da je jednu borbu udaljen od nove prilike za osvajanje titule prvaka, ali i da vjeruje kako će Stipe Miočić slaviti u revanšu protiv Daniela Cormiera.

Brazilac je izgubio od Miočića u borbi za titulu prvaka 2017. godine, a do danas je nanizao tri pobjede i došao sve do treće pozicije na ranking ljestvici teškaša.

Ako pobijedi Ngannoua, on bi trebao biti sljedeći u redu u borbi za titulu prvaka, nakon što Cormier napokon uđe u oktogon protiv nekog i obrani naslov prvaka, a Dos Santos vjeruje da će to biti baš Miočić.

"Stipe. Tako je rekao Dana White i vjerujem da će tako i biti. Mislim da će ovoga puta Stipe pobijediti jer će biti svjesniji opasnosti koju sa sobom nosi Cormier", otkrio je Dos Santos. 

Miočić je svoju borbu protiv Ngannoua riješio hrvanjem kojim ga je izmučio, ali Dos Santos ima druge planove. 

"Jeste li ikad vidjeli da sam ja nekoga rušio? Nema šanse, ja ne rušim ljude. Trenirao sam rušenja, ali sve počinje mojom šakom. Moja rušenja dolaze od udaraca. Ljudi su zaboravili da ja mogu bilo koga nokautirati. Imam brzinu i kretanje kao nitko u diviziji", rekao je Brazilac pa dodao:

"Svi govore kako je taj tip snažan i velik, ali ja ću učiniti da izgleda kao slomljeno malo dijete. Znam koliko je opasan, ali opasni su svi u ovoj diviziji."

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara