HRVATSKI NOGOMETAŠI

Juranović: Veselim se igranju u klubu koji se bori za titule

Juranović: Veselim se igranju u klubu koji se bori za titule
Foto: Legia Varšava

JOSIP JURANOVIĆ danas je i službeno postao igrač varšavske Legije nakon što je napustio Hajduk u transferu koji iznosi 700 tisuća eura i 10% od sljedećeg transfera.

Odmah po dolasku u klub Juranović je dao intervju za klupsku televiziju u kojem je istaknuo da su mu Domagoj Antolić i Ivica Vrdoljak pomogli da se upozna s poljskim klubom prije dolaska.

"Prije tjedan dana agent mi je rekao da je Legia zainteresirana za mene. Odmah sam rekao: 'Idemo!' Legia je uvijek prva i osvaja trofeje, a igra i kvalifikacije za Ligu prvaka. Ovaj transfer je za mene velika prilika da se pokažem na velikoj pozornici", rekao je Juranović pa dodao:

"Poznajem Domagoja Antolića, on je bio kapetan Dinama. Jako dobar igrač. Poznajem i Marka Vešovića, on je igrao za Rijeku. Tada su bili baš jaka ekipa, bili su prvaci Hrvatske, a osvojili su i Kup. Kad sam pričao s Markom prije dvije godine, rekao mi je da je grad prekrasan i da mu je jako lijepo ovdje."

Dobar odnos s Vrdoljakom

Ivica Vrdoljak, bivši igrač Legije te suradnik Adriana Aliaja (iz agencije Soccer 11 čiji je štićenik do prije dva mjeseca bio i Juranović), rekao je da je bivši igrač Hajduka bio na meti turske Kasimpase, a da je splitski klub prije mjesec dana tražio milijun eura. To je naljutilo ljude iz Hajduka pa su mu oni žestoko odgovorili. O svom odnosu s Vrdoljakom pričao je i sam Juranović. 

"Ivica Vrdoljak je ranije bio moj agent, a kako je igrao za Legiju, pričao mi je o klubu u superlativima. Jedva čekam zaigrati za Legiju, znam da ću igrati za najveći klub u zemlji. Imate puno navijača i pomalo su ludi, veselim se treningu s novim suigračima", rekao je Juranović pa dodao:

"Dat ću sve od sebe da ispunim zahtjeve koje klub stavi pred mene. Samo to mi je bitno. Želim biti prvi na tablici i s Legijom igrati Ligu prvaka."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara