Jurčić: Mandžo je prava zvijer, a Komorski ugodno iznenađenje

Jurčić: Mandžo je prava zvijer, a Komorski ugodno iznenađenje

Tekst: I.G.
Foto: Cropix

DINAMOVI nogometaši u odličnoj atmosferi nastavljaju pripreme za nastavak sezone. Trener Krunoslav Jurčić ne skriva zadovoljstvo situacijom u "plavom taboru".

"Nakon godinu dana u Dinamu mogu reći da sam zadovoljan svim pripremama koje smo do sada prošli, kao i ovima. Nema negativnih vibracija i to je ono što je najvažnije. I do sada sam znao da je Mandžukić nevjerojatan na pripremama, uvijek je fizički spreman, ali sada vidim da jeprava zvijer", zadovoljno je rekao Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"I Kramarić napreduje dosta brzo, a Dodo je prilagodio i postaje sve bolji. Ugodna iznenađenja su Komorski i Mlinar. Za Vrsaljka i njegove mogućnosti znao sam i ranije, pa me nije iznenadio", dodao je trener aktualnih prvaka.

Jurčić je najavio kako će razgovarati s trenerom juniora i direktorom nogometne škole kako bi neki od juniora češće trenirali s prvom momčadi.

"Nemamo previše igrača, pa će nam neki od tih mladića trebati na prvenstvenim utakmicama. Znam da imaju obaveza s juniorima, pa ćemo to pametno rasporediti kako se ne bi ozlijedili", najavio je trener "Modrih". Uspješne pripreme dodatno su uljepšale izvedbe momčadi u prijateljskim susretima i pobjedama protiv Hiroshime i Cluja, zbog čega u Dinamu ne kriju optimizam uoči proljetnog dijela HNL-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara