HRVATSKI NOGOMETAŠI

Juventus se naklonio Mandžukiću: "Neka danas odjekuje aplauz za našeg šampiona"

Juventus se naklonio Mandžukiću: "Neka danas odjekuje aplauz za našeg šampiona"
Screenshot: Twitter

MARIO MANDŽUKIĆ danas slavi 33. rođendan. Tim povodom Juventus mu je objavio čestitku koja pokazuje koliko jedan od najvećih klubova na svijetu drži do svog hrvatskog ratnika.

A on je u 162 nastupa za Juventus postigao 44 gola. Ali kako Juventus ističe, u posljednje četiri godine on je u tom klubu dao daleko više nego što prikazuju brojke:

"U Juventusu sam pronašao pobjednički mentalitet, koji je isti kako i moj. Zato sam ovdje danas sretan kao i prvog dana kada sam došao, a to je bilo prije četiri godine."

Ovo su riječi Marija Mandžukića otprije mjesec i pol dana, kada je potpisao produljenje ugovora. 

Mentalitet. 

Ako postoji osoba koja personificira tu riječ, onda je to Mario Mandžukić, koji danas navršava 33 godine. Mario je napadač koji zabija golove, i to važne. Ali osim toga, bolje reći prije svega, on je šampion koji se uvijek stavlja na raspolaganje momčadi, koji radi sve za pobjedu ekipe. Zabija, bori se svih 90 minuta. Obavlja nevidljiv, tih posao, ali posao koji je ključan. 

Danas neka ne bude tišina. Neka se čuje snažan pljesak svih nas, kojim našem šampionu želimo sretan rođendan!"

Ovaj Juventusov hommage omiljenom igraču podsjeća na način na koji su u studenom navijači tog kluba iskazali poštovanje Mandžukiću. Prije utakmice Lige prvaka protiv Barcelone, preko cijele tribine razvili su zastavu s Mandžukićem, a iznad nje bio je natpis kojim su slavili "ratnika među ljudima":

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara