KAOS U KINI "Isključili su nam struju, a onda su nas policajci i redari na poluvremenu pretukli u svlačionici"

KAOS U KINI "Isključili su nam struju, a onda su nas policajci i redari na poluvremenu pretukli u svlačionici"

Foto: Screenshot

NEVJEROJATNA priča dogodila se na kineskom drugoligaškom terenu. Nogometaši Zhejiang Yitenga gostovali kod Yunnan Lijianga. Nakon prvih 45 minuta sve je izgledalo kao običan ligaški dvoboj, a nakon što su igrači gostujuće momčadi na poluvremenu otišli u svlačionicu, nastupio je kaos.
 
Zhejiang Yiteng je poslao službenu obavijest u kojoj su objasnili što se dogodilo.
 
''Odjednom nam je isključena struja u svlačionici i sva su se svjetla pogasila. Potom se pojavilo desetak redara i počelo tući naše igrače pendrecima. Erpat Dilxat koji je postigao pogodak, bio je ozlijeđen u tom napadu.''
 
Drugo poluvrijeme kasnilo je nekih 50 minuta zbog navodnog incidenta.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
U takvim okolnostima ne može se jamčiti sigurnost naših igrača te smo odlučili da utakmica neće biti normalno nastavljena.”
 
Kako to inače biva, domaćini su imali svoju verziju priče:
 
''Zaštitari su nam rekli kako su u poluvremenu igrači Zhejiang Yitenga bili vrlo agresivni i htjeli su tući suce. Zaštitari su osjetili da moraju reagirati kad su neki igrači počeli naguravati i natezati suce. No nije bilo primjene sile ni ikakve upotrebe pendreka'', rekli su domaćini, pa su dodali:
 
''Uostalom, da im je stvarno bilo ugašeno svjetlo i da su bili pretučeni, kako bi izašli na teren i odigrali drugo poluvrijeme?!''

Utakmica je završena 1:1, a Kineski nogometni savez pokrenuo je istragu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara