Kapetan Hajduka: Katastrofa, potpuni kaos!

Kapetan Hajduka: Katastrofa, potpuni kaos!

Foto: Index

HAJDUK je na Poljudu doživio težak udarac u 15. kolu Prve HNL. Protiv Rudeša su Splićani imali vodstvo 2:0, a na kraju izgubili 2:3.

> LUDNICA NA POLJUDU Rudeš gubio 2:0, a onda u drugom poluvremenu Hajduku zabio tri gola i pobijedio (2:3)

> Carrillo: Neću dati ostavku

Navijači Hajduka su nakon utakmice trgali i bacali sjedalice, a s tribina skandiranjem, uvredama i prijetnjama pokazali što misle o lošoj igri i rezultatima.

Prije samog početka utakmice Rudeša, Torcida je izvjesila transparente protiv aktualne Uprave, a nakon što su igrači Rudeša u samo osam minuta zabili dva gola i izjednačili rezultat, Poljudom su se zaorile uvrede:
 
''Igrajte pičkice'', ''Dobit ćete batine'' i ''Srami se Hajduče'', vikao je Sjever Poljuda, dok je Istok skandirao ''Uprava odlazi''.
 
Nakon šokantnog kraja utakmice i primljenog trećeg gola, Torcida je najprije ovacijama ispratila hrabre igrače Rudeša, a onda je pozvala igrače Hajduka da dođu do Sjevera. Igrači u bijelom najprije su pristali na uvjete Torcide, ali se onda kapetan Nižić počeo prepirati s navijačima i igrači su odlučili otići u svlačionicu. U tom trenutku Torcida je podivljala i prema igračima Hajduka počele su letjeti stolice i razni predmeti. Fran Tudor pogođen je upaljačem.

Kapetan Hajduka Zoran Nižić, igrač koji se suprostavio Torcidi, nakon šoka hrabro je stao pred novinare

"Umjesto da riješimo utakmicu, dogodilo nam se opet ne znam što, katastrofalno drugo poluvrijeme. Potpuni kaos", tražio je riječi Nižić.

"Opet nam se ponavlja isto. Imali smo osjećaj kao da je utakmica riješena", dodao je.

Osvrnuo se i na navijače koji su zbog loše igre i poraza burno reagirali.

"Nije bilo ugodno. Oni su izraziti svoje mišljenje i imaju razloga", kaže Nižić.

Na pitanje o mogućoj smjeni trenera nije želio komentirati. "To je pitanje za upravu"..

Rezultati by SofaScore

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara